Omschrijving

Nieuwe te huur in Gorinchem

Annie M.G. Schmidtlaan 12

Dit strakke en mooi afgewerkte huis komt per 1 juli 2024 in de verhuur. Met een oppervlakte van 119 m² biedt dit huis genoeg ruimte! De woning is gelegen in een rustige buurt in Laag dalem oost. Dit huis heeft alles wat je zoekt!

Begane grond

Bij binnenkomst vind je in de hal een mooie ruimte voor schoenen en jassen, en daarnaast een mooi apart toilet. De hal is afgesloten met een chique glazen deur. Als je door deze deur loopt kom je uit in de ruime open keuken. Door de raampartij aan de keuken komt er veel licht naar binnen waardoor de keuken extra groot oogt. In de keuken ligt een licht gekleurde gietvloer, deze vloer loopt in de woonkamer over in een zachte laminaat vloer. Doordat de kleuren zo goed bij elkaar passen is het één geheel.

In de woonkamer zijn wederom veel ramen waardoor er genoeg daglicht naar binnen valt. Hier bevindt zich ook de deur naar de tuin toe.

Eerste verdieping

De trap naar de eerste verdieping is keurig afgewerkt met een schuif deur. Boven bevinden zich twee slaapkamers, waaronder de master bed room met inloopkast en de badkamer. De badkamer beschikt over een toilet, dubbele wasbak, bad EN inloopdouche. Ook in de badkamer is gekozen voor een mooie gietvloer, die ook door de rest van de eerste verdieping loopt. Dit zorgt voor een rustige en kalme uitstraling.

Twee verdieping

Met de tweede trap omhoog kom je uit bij nog een slaapkamer (of toekomstig kantoor). Daarnaast is op deze verdieping ruimte voor wat opslag en ruimte voor een washok met aansluiting.

 

Algemeen

  • Deze woning wordt kaal verhuurd
  • Oppervlakte 119m²
  • Perceeloppervlakte 159m²
  • Energielabel B
  • Eigen parkeerplek voor de deur

 

Prijs

  • de huurprijs (€1750) is exclusief gas/water/elektra
Locatie
Nederland
Zuid Holland
4207 VC
Annie M.G. Schmidtlaan
12

Annie M.G. Schmidtlaan 12

Annie M.G. Schmidtlaan 12, GorinchemNederland4207 VC

119 m²
€1.750 Per Maand
Listing ID #1297
Details
Type : Huurwoningen
Te Huur/Te Koop : Te Huur
Listing ID : 1297
Prijs Type : Per Maand
Prijs : €1.750 Per Maand
Bouwjaar : 1998
Oppervlakte : 119 m²
Contact