Omschrijving

APPARTEMENT IN TIEL MET BALKON AAN DE OLIEMOLENWAL

Dit mooie appartement komt per direct beschikbaar aan de Oliemolenwal 25-30 ter Tiel. Het appartement beschikt over een ruim balkon met uitzicht op het water. 

In het appartement is een badkamer met toilet te vinden. De badkamer bestaat uit een bad, toilet en wastafel en is netjes afgewerkt.

Daarnaast vindt u een lichte woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer loop je door het balkon op. De woonkamer en keuken zijn met elkaar verbonden. De keuken beschikt over een elektrische kookplaat. Er zit geen vaste koelkast in, maar hier is ruimte genoeg voor. 

Vanuit de keuken loop je door naar de slaapkamer. Deze is wederom groot genoeg om een twee personen bed kwijt te kunnen met kleding kast. 

Ligging

Het appartement ligt achter het bruisende Tiel en je loopt dan ook zo de winkelstraat in, hier vind je verschillende horeca gelegenheden en winkels. Het centrum bevat eigenlijk alles wat je nodig hebt. Daarnaast is Tiel goed te bereiken zowel met het de bus als met de trein. De stad ligt langs de A15 en nabij de A2 en is daardoor goed te bereiken per auto.

Algemene kenmerken 

  • Plaats: Tiel
  • Postcode: 4001 AV
  • Adres: Oliemolenwal 25-30
  • beschikbaarheid: per direct 

Begane grond

  • Entree
  • postvak
  • vaste trap 

Huurprijs

De huurprijs bedraagt €800 + €50 service kosten exclusief gas/water/licht

Wilt u het object bezichtigen? Wij maken graag een afspraak met u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0183-631150. Of mail ons via Info@rawomakelaars.nl

Kenmerken
Locatie
Nederland
Gelderland

Oliemolenwal 25-30

Nederland

50 m²
€800 Per Maand
Listing ID #1276
Details
Type : Huurwoningen
Te Huur/Te Koop : Te Huur
Listing ID : 1276
Prijs Type : Per Maand
Prijs : €800 Per Maand
Oppervlakte : 50 m²
Contact