Omschrijving

TE HUUR REPRESENTATIEVE WINKELRUIMTE AAN DE BOTERSTEEG 10 & 12 TE GORINCHEM

Midden in het winkelgebied van Gorinchem vind je het overdekte A1 winkelgebied ‘Blijenhoek’ waar deze representatieve ruime winkelruimte te huur staat. Met maar liefst een oppervlakte van ca. 298m² verdeeld over twee verdiepingen zou dit wel de ideale locatie kunnen zijn voor uw winkel. Eventueel mogelijk met een uitbreiding naar Botersteeg 8 of Botersteeg 14 (zie betreffende advertenties).

De begane grond van het pand is erg ruim met zijn oppervlakte van 183m², de trap aan de rechterkant leidt naar de eerste verdieping van het pand dat een oppervlakte heeft van 115m². Naast de winkelruimte die op de eerste verdieping beschikbaar is, is er ook een aparte ruimte voor werknemers. Omliggende winkels zijn o.a: Bakker Bart, HEMA, Douglas, Miss Etam en diverse andere bekende modeketens.

De ruimte is uitstekend bereikbaar voor winkelend publiek, laad – en los verkeer en is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het ligt op loopafstand van het centrum van Gorinchem en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Algemene kenmerken

Totale oppervlakte: ca. 298 m²
Adres: Botersteeg 10 & 12

Postcode: 4201JM

Plaats: Gorinchem

Beschikbaar per: Per direct

Huurprijs: €2.950 per maand (exclusief)

Koopprijs: Prijs op aanvraag

Servicekosten: Prijs op aanvraag
Promotiekosten: Prijs op aanvraag
Welstandsklasse: A

Voorzieningen

– gas, water en elektra
– systeemplafond met inbouw spots
– warmte gordijn
– verder volledig casco

Wilt u de winkelruimte bezichtigen? Wij maken graag een afspraak met u. U kunt ons bereiken op 0183 359466 of via ons contactformulier. 

Locatie
Nederland
Zuid Holland
4201 JM

Botersteeg 10-12 Gorinchem

Gorinchem Nederland 4201 JM

298 m²
€2.950 Per Maand
Listing ID #1261
Details
Type : Winkel
Te Huur/Te Koop : Te Huur
Listing ID : 1261
Prijs Type : Per Maand
Prijs : €2.950 Per Maand
Oppervlakte : 298 m²
Contact