Omschrijving

 TE HUUR: REPRESENTATIEVE WINKELRUIMTE AAN DE GASTHUISSTRAAT 11 TE GORINCHEM

Midden in het A1 winkelgebied van Gorinchem kan je deze representatieve winkelruimte vinden. Met een oppervlakte van maar liefst 133m², een ruime etalage en een aparte ruimte voor een magazijn of kantine is deze ruimte behoorlijk representatief. Deze oppervlakte is verdeeld over twee verdiepingen, bestaande uit de begane grond waar de winkelruimte zich bevindt inclusief een magazijn. Daarnaast bevindt zich hierboven nog een ruimte die eventueel als magazijnruimte of personeelsruimte kan worden gebruikt.

De winkelruimte bevindt zich in het midden van het centrum en is omringt door verschillende winkels, oa: Rituals, Hema, Miss Etam, Douglas, Vodafone, Hunkemöller, Bakker Bart, Van Haren, etc. Een toplocatie om je winkel te vestigen!

De ruimte is uitstekend bereikbaar voor winkelend publiek, laad – en los verkeer en is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het ligt op loopafstand van het centrum van Gorinchem en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Algemene kenmerken

Totale oppervlakte: ca. 133m²
Adres: Gasthuisstraat 11

Postcode: 4201JM

Plaats: Gorinchem
Beschikbaar per: Per direct
Huurprijs: Prijs op aanvraag
Welstandsklasse: A

Voorzieningen

– gas, water en elektra
– Verwarming en airconditioning via plafondunits
– warmte gordijn

Wilt u de winkelruimte bezichtigen? Wij maken graag een afspraak met u. U kunt ons bereiken op 0183 359466 of via ons contactformulier. 

Kenmerken
Locatie
Nederland
Zuid Holland
4201 JM

Gasthuisstraat 11

4201 JM, Gorinchem Nederland

133 m²
Prijs op Aanvraag
Listing ID #1216
Details
Type : Winkel
Te Huur/Te Koop : Te Huur
Listing ID : 1216
Prijs Type : Op Aanvraag
Prijs : Prijs op Aanvraag
Oppervlakte : 133 m²
Contact