Omschrijving

TE HUUR: VIERTAL KANTOORRUIMTES IN EXCLUSIEF KANTOORPAND AAN DE WESTWAGENSTRAAT TE GORINCHEM

Op de begane grond van dit pand vindt u vier kantoorruimtes van verschillende formaten. De ruimtes zijn in verschillende combinaties te huur. Zo kunt u er voor kiezen om 1 ruimte te huren, maar ook 2, 3 of zelfs allemaal (4).

Kiest u voor de laatste optie, dan huurt u dus de gehele beneden verdieping en heeft enkel uw bedrijf toegang tot de bijhorende faciliteiten. De faciliteiten die hieronder vallen zijn de toiletten, de keuken en een badkamer.

Huur je de begane grond met meerdere bedrijven? Dan zal je deze faciliteiten met hen delen.

Elke ruimte is uitgerust met 4 data aansluitpunten, 4 elektrapunten, plafond verlichting en ventilatie.

Kamer 2 en 4 zijn verbonden met elkaar doormiddel van een deur. Daardoor is dit een mooie combinatie om als 1 geheel te huren. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om kamer 4 op te splitsen in 2 kleinere kamers doormiddel van een schuifwand.

Doormiddel van de A27 (Breda-Utrecht) en A15 (Rotterdam-Nijmegen) is de stad Gorinchem uitstekend bereikbaar. Daarnaast heeft Gorinchem een eigen treinstation en is het openbaar vervoer erg goed geregeld.
Het pand ligt op loopafstand van parkeergarages Kazerneplein en Kweeklust. Ook is in de nabijheid van het pand voldoende mogelijkheid tot (betaald) parkeren. Daarnaast

Op de foto’s worden de verschillende kamers op een schematische plattegrond aangegeven. De rode omlijning geeft aan tot welke ruimtes u beschikking heeft wanneer u een deel huurt. 

Heeft u vragen of wilt u het object bezichtigen? Wij maken graag vrijblijvend een afspraak met u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0183-631150.

Kenmerken
Locatie
Nederland
Zuid Holland
4201 HE, Gorinchem

WESTWAGENSTRAAT 81 TE GORINCHEM

4201 HE, Gorinchem, Nederland

0 m²
Prijs op Aanvraag
Listing ID #1122
Details
Type : Kantoor
Te Huur/Te Koop : Te Huur
Listing ID : 1122
Prijs Type : Op Aanvraag
Prijs : Prijs op Aanvraag
Oppervlakte : 0 m²
Contact